Ny webshop?

Hos Webhuset Ballum laver vi både små og store webshops. Vi kan hjælpe dig med at lave en ny webshop, som er brugervenlig, og som fanger dine kunders opmærksomhed. På denne måde styrker du din tilstedeværelse på nettet, og blive top of mind hos forbrugeren.

Vi skaber den perfekte webshop for dig, hvor vi lytter til dine ønsker og behov for din webshop. Vi har en løbene dialog med dig, som sikre at webshoppen bliver som du gerne vil have den. 

SEO betyder alt, når det kommer til synliggørelse af din webshop.
Derfor er vi allieret med de bedste og mest pålidelige SEO virksomheder i Sydjylland.
Vores partnere sætter lige som os en ære i troværdighed og rådgivning i øjenhøjde.

Computer med servicecenter syd

Hvad koster en professionel webshop?

Udviklingen af din webshop sker ofte trinvis i takt med din forretning blomstrer.
Grundprisen på en webshop er 24.999,-
Specielle ønsker flytter selvfølgelig prisen, og vi har udviklet løsninger til alt mellem 24.999,- op til 100.000,-
Men vigtigst for dig at vide, er at prisen ALTID er aftalt på forhånd INDEN vi påbegynder udviklingen og videreudviklingen af din webshop.

Hvad får du i en webshop?

I en webshop får du en professionel webshop, som kan give den rigtige kundeoplevelse, når du får besøgende ind på din webshop. Webshoppen er brugervenlig, så dine kunder hurtigt og nemt kan få de oplysninger de søger.

Når kunden skal gennem kunderejsen, er det vigtigt, at webshoppen er lettilgængelig, og at processen ved købet er overskuelig.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med at finde den løsning, som giver mest mening til dine behov. 

Eksempel på webshop

Jysk Lift Service

Hvad er en webshop?

En webshop er kort sagt en butik på nettet. Har du brug for at sælge noget over nettet, så skal du have en webshop. En webshop skal på samme måde som en hjemmeside afspejle hvem du er som virksomhed, og hvad dit budskab er. Webshops kan laves af forskellige systemer, hos os bliver de udviklet i WordPress. Hvis der er nogle funktioner som WordPress ikke tilbyder, så udvikler vores programmører dem selv.

En webshop skal være nem at tilgå for dine kunder. Vi udvikler din webshop så den er brugervenlig, og nem at tilgå.

Flere løsninger til din webshop

Der er ikke nogen opgaver eller løsninger som er hverken for små eller store for os. Hvis der er nogle funktioner som skal udvikles eller som er udover det sædvanlige, har vi programmører, som selv kan udvikle det.

Hvis du har nogle specielle ønsker, så tager vi gerne en snak om det, og finder en løsning i samarbejde. Også designet på webshoppen kan udvikles efter ønsker. Det er din webshop, som vi hjælper dig med at få realiseret.

skildpaddeshop

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi bestræber os altid på at vores kunder får den bedste oplevelse ved køb af både hjemmesider, webshops og specialløsninger.

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen. Slutprisen bliver aftalt inden projektet går i gang, samt hvad der forventes til erhvervshjemmesiden. På den måde er vi og kunden enige om hvad der skal ske, og hvordan processen skal forløbe. Hos Webhuset Ballum arbejder vi nemlig ikke med ubehagelige overraskelser.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om en webshop, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Er du interesseret i en professionel webshop, tager vi gerne en uforpligtende snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig, som giver mest mening til dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak over en kop kaffe.

Kaffe