Ny webshop?

Hos Webhuset Ballum laver vi både små og store webshops. Vi kan hjælpe dig med at lave en ny webshop, som er brugervenlig, og som fanger dine kunders opmærksomhed. På denne måde styrker du din tilstedeværelse på nettet, og blive top of mind hos forbrugeren.

Vi skaber den perfekte webshop for dig, hvor vi lytter til dine ønsker og behov for din webshop. Vi har en løbene dialog med dig, som sikre at webshoppen bliver som du gerne vil have den. 

SEO betyder alt, når det kommer til synliggørelse af din webshop.
Derfor er vi allieret med de bedste og mest pålidelige SEO virksomheder i Sydjylland.
Vores partnere sætter lige som os en ære i troværdighed og rådgivning i øjenhøjde.

 

Hvad koster en webshop?

Udviklingen af din webshop sker ofte trinvis i takt med din forretning blomstrer.
Grundprisen på en webshop er 24.999,-
Specielle ønsker flytter selvfølgelig prisen, og vi har udviklet løsninger til alt mellem 24.999,- op til 100.000,-
Men vigtigst for dig at vide, er at prisen ALTID er aftalt på forhånd INDEN vi påbegynder udviklingen og videreudviklingen af din webshop.

Hvorfor skal jeg vælge Webhuset Ballum?

Mangler du en webshop eller har din gamle webshop udtjent sin værnepligt? Så er en webshop fra os det rigtige valg. Du er med i hele processen og intet bliver overladt til tilfældigheder. Du får en ny webshop som overholder alle 2021 standarder.

Vi ønsker langvarige partnerskaber med vores kunder, og vi ønsker at din webshop skal blomstrer SAMMEN med din forretning. Det mener vi er den sundeste vej til at opnå succes på nettet.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med at finde den løsning, som giver mest mening til dine behov. 

Eksempel på webshop

Kaffeleif