Vi er godkendt SMV:Digital rådgiver

Med SMV:DIGITAL-ordningen kan din SMV virksomhed søge tilskud til privat rådgivning der kan hjælpe dig med at komme videre med digital omstilling.

Hos Webhuset Ballum er Rene godkendt SMV rådgiver for SMV:Digital programmet, derfor kan vi hjælpe jer med at komme godt i gang med et tilskudsberettiget digitaliseringsprojekt.

SMV:Digital åbner løbende med nye puljer med forskellige digitale temaer, og du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer. temaerne kan være indenfor forskellige emner som e-handel, automatisering, digital sikkerhed – eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

Det er også muligt at få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så din virksomhed sikrer at I indkøber præcist det som I har brug for og får det bedste ud af jeres digitale investering.

RENE
Rene Christensen: Vores godkendte SMV rådgiver

Kom i gang!

Har du brug for vejledning til at komme i gang med ansøgningen?
Vi kender proceduren og kan hjælpe dig med din ansøgning, og fortælle dig mere om de få kriterier, og hvordan man kommer sikkert i mål.

Har du brug for en ansøgningsskabelon til den rigtige pulje, så kontakt os.

iPhone 12 2.png Tinglev bogtrykkeri

Er du iværksætter?

Der findes en pulje der hjælper iværksættere med at komme godt i gang med f.eks. digital markedsføring. Vi har lavet et perfekt koncept til dig der ønsker at give din hjemmeside et boost, eller har brug for en hjemmeside i det hele taget.

Læs mere om Next Step kompetenceudvikling HER