Skræddersyede løsninger

Ønsker du noget udover det sædvanlige? Hos Webhuset Ballum laver vi web løsninger, som kun fantasien sætter grænser for.

Har du nogle specielle ønsker indenfor web, som du ønsker at få indfriet, så lad os tage en snak omkring dine idéer. Vores programmører kan få det meste til at ske. Der er intet som er for stort til os.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få dine ønsker indfriet, hvor vi kan lette hverdagen både for dig og dine medarbejdere. Vi tager en uforpligtende snak om hvad der skal til for at få det bedste udbytte, med dine ønsker og vores erfaring.

MacBook Air 1.png med cafe retro

Hvad er en skræddersyet hjemmeside?

En skræddersyet hjemmeside er hvor du får noget ekstra på hjemmesiden, som ikke bare er standard på en hjemmeside. Ved hjælp af vores programmører kan vi udfylde dine ønsker og behov til din skræddersyet hjemmeside. Hvis du ønsker noget udover det sædvanlige eller ønsker at gøre din hverdag nemmere, så kan man gøre brug af en skræddersyet hjemmeside. Optimer din hjemmeside, så du kan bruge din tid et andet sted.

For de fleste virksomheder er hjemmesiden en vital del af forretningsplanen, og derfor er de penge det koster, ofte godt givet ud.

iPhone 11 med højer efterskole

Hvad koster en skræddersyet hjemmeside?

Når man får lavet en skræddersyet hjemmeside, er det individuelt hvad har af ønsker og behov. På den måde er det også individuelt hvad prisen bliver på projektet. Ved skræddersyet løsninger er der ikke to projekter som er ens. Derfor er det svært at prissætte en skræddersyet løsning, da ingen løsninger er ens.

Vi tager en snak om hvad du har behov for, hvor vi kommer med vores erfaring, hvor vi finder en løsning i samarbejde med hinanden. Herudfra finder vi en pris, som vil passe til antal arbejdstimer, som du som kunde kender til inden projektets opstart. På den måde får du ikke nogle ubehagelige overraskelser senere hen, da alt er aftalt på forhånd.

Overvej din tidsbesparelse

Vores skræddersyede hjemmesider er din investering i en effektiviseret hverdag. Dine medarbejdere kan blive fri for gentagende indtastninger, ved at man gør det mere digitaliseret med en webløsning. På den måde frigør du hænder der kan bruges mere effektivt i andre områder af din forretning.

Få nogle genveje, så du optimerer din tid.

Hvad får du i en skræddersyet hjemmeside?

Du skal købe en skræddersyet hjemmeside, hvis du vil gøre din hverdag lettere. Du sparer både tid og penge i længden, ved at købe en skræddersyet hjemmeside hos os.

Vi står altid klar til en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med at finde den løsning, som giver mest mening til dine behov. 

Eksempel på skræddersyet løsning

Sydjysklift

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi bestræber os altid på at vores kunder får den bedste oplevelse ved køb af både hjemmesider, webshops og specialløsninger.

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen. Slutprisen bliver altid aftalt inden projektet går i gang, samt hvad der forventes til din skræddersyet hjemmeside. På den måde er vi enige om hvad der skal ske, og hvordan processen skal forløbe. Hos Webhuset Ballum arbejder vi nemlig ikke med ubehagelige overraskelser.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om en skræddersyet hjemmeside, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Er du interesseret i en professionel webshop, hjemmeside eller skræddersyet løsning, tager vi gerne en uforpligtende snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig, som giver mest mening til dine behov og ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak over en kop kaffe.

JPA Jensen computer