Vi har erfaret gennem årerne, at der er mange som tager fat i os omkring en responsive hjemmesider. En responsiv hjemmeside vil sige, at hjemmesiden både kan ses på mobil, tablet og desktop, hvor formatet ændres i forhold til hvilken enhed hjemmesiden bliver vist på. Flere webbureauer udvikler ikke responsive hjemmesider, hvorpå hjemmesiden ikke er særlig brugervenlig. Dette kan have en betydning for opfattelsen af virksomheden, og hvad virksomheden prøver at fortælle gennem hjemmesiden.
I dag bruger størstedelen af brugerne deres telefon til at gå på nettet med, derfor betyder layoutet utrolig meget for oplevelsen af hjemmesiden. Derfor gør vi en dyd for at få hjemmesider til at være responsive, så de passer til forskellige skærmstørrelser og formater.

Når vi laver hjemmesider, kigger vi på design, billeder og indhold, så det kommer til at passe til forskellige skærmstørrelser. På den måde bliver hjemmesiden overskuelig og brugervenlig at navigere på, lige meget hvilke enhed man ser hjemmesiden fra.

I dag kommer 70% af alt online trafik fra en mobilenhed, da forbrugeren har telefonen lige ved hånden, derfor skal ens hjemmeside eller webshop og kunne bruges på flere enheder, og ikke kun på en desktop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *