Mangler du en infoskærm?

InfoComplete er et dansk udviklet system, som kan hjælpe dig med at formidle dit budskab gennem en infoskærm.

Har du behov for at få spredt nyheder, informationer eller visning af produkter og varer i din virksomhed, så kan du gøre det gennem InfoComplete.
Undersøgelser viser nemlig at budskaber vist på en infoskærm, vil blive husket i en lang højere grad.

Spar både tid og penge. Stop med at bruge tid på at lave skilte og plakater, og men optimer din tid og pengepungen med InfoComplete. I stedet kan du bruge din tid og penge et andet sted.  

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med din infoskærm, og hvordan du får mest ud af din digitale skiltning, hvor du dermed kan få mest muligt eksponering.

nakkekoteletter-display

Hvad kan du bruge en infoskærm til?

Brug din infoskærm til at sprede et budskab eller vise et evt. Produkt. Du skal tænke at en infoskærm, er en måde at nå ud til både nuværende kunder, men også til potentielle nye kunder. En infoskærm ser man om man vil det eller ej.

I stedet for at du skal lave skilte eller plakater, som skal hænges op, og tages ned igen, så skal du bruge en infoskærm i stedet, da du både spare tid og penge.
I modsætning til trykt materiale, kan du skifte budskabet uden at pille de gamle skilte ned.

Hvad er InfoComplete?

InfoComplete er et dansk udviklet system, som kan bruges til infoskærme.

Vores system virker lidt ligesom Powerpoint. Man kan både lægge billeder, videoer, kalendere, vejrudsigt samt mange flere komponenter ind i InfoComplete. Man kan også få et nyhedsfeed vist eller en Youtube video på ens infoskærm. Man kan også sætte tekster ind, som man kan rette i med f.eks. skrifttype, farve og størrelse.

Man kan benytte InfoComplete fra hvilken som helst computer. Du får dit eget login, som er til dit system, hvor du så kan oprette slides til din infoskærm. Med InfoComplete kan du altid skifte dine slides, og du kan selv vælge hvornår dine slides skal løbe over skærmen.

Værd at vide

Vi har en Youtube kanal, hvor man kan se videoer, som passer til et specifikt emne, som kan hjælpe dig med InfoComplete.

I InfoComplete kan man også sætte et hak i en hjælpebobbel, så man også kan få hjælp i selve systemet. Her vil der stå en lille tekst ud for de forskellige komponenter i InfoComplete, som beskriver komponentet kort.

I InfoComplete er der flere skabeloner, som man kan gøre brug af, for at gøre det lettere for dig at oprette slides til din infoskærm. Hvis man laver et slide, kan man nemt gemme slidet, så man kan genbruge slidet igen en anden gang.

Hvis du yderligere har brug for hjælp til InfoComplete er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du kan øge din omsætning med en infoskærm. Sæt fokus på udvalgte varer og påmind dine kunder om f.eks. tilbud, kampagner og rabatter.

Undersøgelser viser at budskaber fra en infoskærm, bliver husket i langt højere grad. Dine kunder får informationer, uden at de selv vælger det. Kunden vil lægge mærke til skærmen, uden at de selv vil lægge mærke til det.

Du får en abonnementsløsning hos InfoComplete, hvor du betaler 89 kr. i måneden per licens. 

Der er ingen opstartsgebyr, når du får adgang til InfoComplete. Ved mange virksomheder, benytter man sig af binding. Hvis du ønsker at stoppe dit abonnement hos os, kommer der ingen efterregning. Der er ingen binding, da vi ønsker kunder, som ønsker vores system. Vi bestræber os på at have glade og tilfredse kunder.

Aare

Hvad koster InfoComplete?

Der er mange muligheder med en infoskærm. Om det er et produkt du vil vise frem, informationer du vil formidle videre eller en helt anden ting, så kan vi hjælpe dig gennem InfoComplete. En licens koster 89 kr. I måneden. Her får man én licens, som man kan gå i krig med.

Vores system passer til alle slags skærme.

Hvis du mangler en skærm, så kan vi også finde ud af det til dig. Ved os kan du nemlig både få systemet, men vi kan også finde en pakkeløsning til dig, hvor du både får skærm, afspiller og licens.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om infoskærme og InfoComplete, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi tager en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.