Få en InfoLand hjemmeside

Mangler jeres forening eller lokalsamfund også et kommunikationsværktøj?
Med InfoLand kan I nemt kommunikere med hinanden, hvis der f.eks. skal formidles hvornår der er banko i byen eller hvornår der er fællesspisning.

Med InfoLand kan i nemt planlægge begivenheder eller event i byen. Ved hjælp af InfoLands kalender, kan man nemlig hurtigt og nemt overskue, om der er nogle begivenheder i foreningen eller byen. 

InfoLand er et samlingspunkt, hvor man kan få de fornøden informationer. 

 

Macbook Pro 4

Hvad er InfoLand?

InfoLand er et hjemmesidesystem og en hjemmesideløsning, som er skræddersyet til foreninger og lokalsamfund og tilpasset de behov, som findes netop her. Med en InfoLand hjemmeside kan foreninger og lokalsamfund kommunikere en lang række af informationer til og mellem borgerne. Det drejer sig særligt om nyheder og kommende aktiviteter.

Derudover kan der kommunikeres til nye potentielle tilflyttere og turister gennem eksempelvis en præsentation af mulighederne i området. 
Man kan også gøre brug databasen, som giver overblik om hvem man skal kontakte, hvis man f.eks. vil have en rundvisning i byen eller hvis man vil tilmelde sig til noget. InfoLand er derfor både et redskab til de lokale som samlingspunktet indadtil, samtidigt med at det er en markedsføringskanal og ansigtet udadtil.

iPhone 12 1

En del af et større netværk

InfoLand er ikke bare en platform, som står alene. Når I får en InfoLand hjemmeside, bliver I en del af InfoLand Netværk, som i dag består af næsten 200 InfoLand hjemmesider, der alle arbejder sammen. Det betyder, at I kan få nyheder og aktiviteter fra de omkringliggende lokalsamfund på jeres hjemmeside, på samme måde som I kan skabe opmærksomhed omkring begivenheder, der foregår hos jer.

Samtidigt med det fungerer InfoLand Netværk som en andelsforening, hvor det arbejde, den enkelte platform laver, kommer alle til gode. Det vil for eksempel sige, at den funktion, som vi udvikler til en enkelt InfoLand hjemmeside, ligeledes vil komme alle andre til gode.

Hvad koster det?

Med InfoLand får I en skræddersyet løsning til en skarp pris, som ikke bare vil være med til at skabe sammenhængskraft i foreningen og i landsbyen, men også i og mellem lokalområderne. I får den nødvendige hjælp i opstarten og en løbende support, som sikrer, en optimal drift af hjemmesiden. Og vi står altid klar til at hjælpe jer.

En InfoLand hjemmeside koster 6.000 kr.

MacBook Air 1

Support og en bæredygtig organisation

Vælger I InfoLand som jeres nye kommunikationsplatform, får I løbende support, hjælp og vejledning. Via et introkursus bliver I introduceret til opsætning og drift af siden, samtidigt med at I hele tiden har mulighed for at kontakte os for support. På den måde kan I altid få hjælp og vejledning til jeres specifikke problemer. Har vi ikke allerede en løsning, arbejder vi for at finde den. Både til gavn for jer, men også for de øvrige foreninger og lokalsamfund, som allerede benytter InfoLand.

I opstarten hjælper vi jer ligeledes med at skabe en holdbar og bæredygtig organisation. Det betyder, at I er mange, som løfter opgaven i fællesskab med hinanden, således at alt ikke afhænger af én person. På den måde er I forberedte, når der sker udskiftning blandt jeres frivillige, på samme måde som i er mange til at sikre aktivitet på hjemmesiden. I får derfor en langsigtet løsning samtidigt med, at I bliver hjulpet godt i gang både praktisk og organisatorisk.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om InfoLand, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Er du interesseret i en InfoLand hjemmeside, tager vi gerne en uforpligtende snak. Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak.

Kaffe