fbpx

Skab en genkendelig identitet - og giv et fantastisk førstehåndsindtryk

Hjemmesider

Står I og mangler en ny hjemmeside eller trænger den eksisterende bare til en makeover? Tiderne ændre sig, og det samme gør kravene til din hjemmeside.

PROFESSIONEL UDVIKLING

Som en cyklus starter jeres brandunivers på hjemmesiden og fører altid tilbage hertil fra de øvrige kanaler.

Vi forstår vigtigheden i balancen mellem god kundeoplevelse og digitalt setup.

Derfor er vores fokus på professionelle, troværdige og trygge hjemmesider med identitetsskabende udtryk, der er genkendeligt for dine potentielle kunder.

Strategisk målsætning

Sammen sætter vi målene og lægger strategien for udviklingsprocessen af dit website, der skal bane vejen for din online succes fremadrettet.

Visuel identitet

Vi er her for dig, når virksomhedens digitale udtryk skal udvikles og samtidig inspirere dine besøgende, med indhold der understøtter brandidentiteten i dine øvrige kanaler.

Vision for fremtiden

Vi hjælper dig på vej og udfordrer dit kendskab til forretningen og understøtter dine kompetencer, så du kan bringe din vision ud i den digitale verden.

De fulde rettigheder

At have de fulde rettigheder til jeres website giver jer frihed til at tilføje og fjerne indhold efter eget ønske. Det betyder, at I kan tilpasse jeres hjemmeside eller webshop præcis som I vil, uden at skulle spørge om tilladelse ved os.

ET OPLAGT VALG...

Sikkerhedsoptimering

Kontinuerlig forbedring af sikkerheden sikrer mod potentielle trusler fra hackere og styrker beskyttelsen af systemet.

“Vores kunder kan booke maskiner direkte fra vores hjemmeside, og på en Infoskærm i kontoret får vi overblik over alle udlejninger. Vi har droppet de gamle papirformularer og fakturaerne nu oprettes automatisk. Vores hverdag er blevet meget lettere med den nye løsning fra Webhuset Ballum.”

UDPLUK AF VORES WEBCASES