Mangler du hjælp til WordPress?

Synes du at WordPress er uoverskueligt eller har du problemer med WordPress, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig. WordPress kan være en udfordring, hvis man ikke arbejder med det til daglig, derfor sidder vi altid klar til at hjælpe med det.

De fleste laver hjemmesider i WordPress, men man kan komme i en blindgyde, hvor man ikke kan komme videre, og man bruger for meget tid på det.

Der kan være mange faldgruber i WordPress, hvis man ikke er påpasselig. Der kan være flere uforudsete udfordringer såsom plugins, temaer, og tags som kan drille en. Vil du optimere din tid, og bruge dine kræfter på noget andet end WordPress, så har vi dygtigere designere og programmører, som kan hjælpe.

Macbook Pro 4.png med arrild ferieby restaurant

Hjemmeside i WordPress

Størstedelen af alle hjemmesider, bliver i dag udviklet i WordPress. WordPress er et open source blogsystem og CMS skrevet i PHP. WordPress gør det nemt for dig at videreudvikle på hjemmesiden, hvis du f.eks. ønsker nye indlæg eller billeder efterfølgende. Ønsker du en hjemmeside, som bliver opbygget i WordPress, så lad os hjælpe dig.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om WordPress, hvor hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi tager en uforpligtende snak, så tøv ikke med at kontakte os.

Kaffe