Få vist tal fra din webshop på din infoskærm. Oplys såvel dine medarbejdere som dine kunder om hvordan det går i virksomheden

Det er almindeligt kendt, at webshop ejere ligger inde med et hav af data omkring deres online forretning. Det er brugbare informationer såsom omsætning inddelt i varegrupper eller pr. måned, webshoppens mest solgt varer, højeste afkast pr. varegruppe, antal gennemsnitlige ordrer pr. kunde, hvilke varer kunder køber samtidigt osv.

Disse tal og statistikker kan med fordel formidles videre til dine medarbejdere med henblik på at øge virksomhedens informations-flow og gennemsigtighed. Webshoppens data kan ligeledes kommunikeres ud til dine kunder, så de bliver oplyst om, hvordan det omsætningsmæssigt går med webshoppen, og hvilke varer der er mest populære.

Brug din infoskærm til at fortælle såvel dine medarbejdere som dine kunder, hvordan det går med din forretning. Alle dine data fra din webshop kan nemlig overføres direkte til din infoskærm. Samtidigt får du mulighed for at præsentere dine tal og statistikker på en overskuelig, troværdig og nem måde.

 

Hos Webhuset Ballum er vi stærke på infoskærme og digital skiltning til alle formål. Systemet bag din infoskærm er InfoComplete. Det er et dansk udviklet system, som kan benyttes direkte fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Det er brugervenligt, da du opretter dit indhold ved brug af skabeloner, som kan gemmes og genbruges. Og med dit eget login kan du nemt og hurtigt ændre, rette eller justere indholdet

Hos Webhuset Ballum kan vi programmere en api til dit forbrug og dermed udnytte din webshops api.

Api (application programming interface) er en form for kommunikationsprotokol, som kan laves på din webshop, således at andre systemer, såsom InfoComplete, kan hente dine rådata og fremvise dem grafisk.

Det er denne metode, der benyttes til at fremstille en overskuelig præsentation på din infoskærm.

 

Eksempler på API-integration

Webshops er blandt de mest betydningsfulde brugere af API-integrationer. Webshops har typisk ordrestyringssystemer, der behandler indkøbs- og forsendelsesordrer. For at behandle disse er det nødvendigt at have adgang til servere og databaser med for eksempel oplysninger om kunder, produkter og lagerstatus. Der sker en løbende dataudveksling, som forbinder webshoppen med din online indkøbskurv. Dette kan lade sig gøre gennem virksomhedens  api integration.

En anden api integration er betalingsgateway integrationen. Denne bruges, når du handler og betaler for produkter online via en webshop. Bagom systemet sker der en dataoverførsel til verifikation af dine betalingskort oplysninger. Du kan ikke selv se transaktionen og bankoverførslen, for betalingsgateway api integrationen er ofte en skjult integreret del af webshoppen, som ikke er synlig for forbrugeren.

 

Api integration er nødvendig

En api forbindelse hjælper applikationer med at dele data og kommunikere med hinanden uden afbrydelser gennem for eksempel menneskelige fejl. Det muliggør kommunikationen mellem to webværktøjer eller applikationer gennem deres indbyrdes api’er. På denne måde får virksomheder mulighed for at automatisere deres systemer, forbedre deling af data og integrere aktuelle applikationer.

Api integration er i dag en vigtig funktion af en virksomheds virke og drift. Eksplosionen af ​​cloud-baserede produkter og apps tvinger virksomheder til at skabe et forbundet system, hvor data videresendes automatisk mellem forskellige softwareværktøjer. Api integrationen muliggør dette, da det tillader deling af proces- og virksomhedsdata mellem applikationer.

Samtidigt bliver virksomheder mere fleksible omkring levering af informationer og service. En api fungerer således som interfacen, der tillader integrationen af to applikationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *