Hvad er en erhvervshjemmeside?

En erhvervshjemmeside er en hjemmeside, som kan vise din virksomhed som helhed. Vores erhvervshjemmesider er populære, og er ofte det rigtige valg til håndværkere, liberale erhverv, autoværksteder, små og mellemstore produktionsvirksomheder og startups. Der findes mange erhvervshjemmesider, men det er vigtigt, at du får en hjemmeside, som passer til dig og din virksomhed. Du kan udtrykke dit budskab gennem din hjemmeside, så dine kunder får de rigtige informationer.

Vi hjælper dig med en erhvervshjemmeside, som bliver udviklet af vores dygtige designere, med det rette layout, som passer til dig.

0 ,-
Starter fra
iPad Air 4 Mockup 03

Hvad koster en erhvervshjemmeside?

Der findes mange udbydere af hjemmesider på markedet, og priserne på en hjemmeside kan variere meget. Det handler i høj grad og tillid samt gennemsigtighed. En erhvervshjemmeside koster fra 5.999 kr. Her får du en basic hjemmeside.

Ofte vælger vores kunder en løsning som ligger nærmere de 9.999 kr., for at få en bedre hjemmeside fra start. Vi tager en snak om hvad du har af ønsker og behov for din erhvervshjemmeside, hvor vi hjælper dig med hvad en god og professionel hjemmeside skal indeholde, og hvad vi kan lave indenfor dit budget. Vi finder i samarbejde med dig den bedste løsning til dig.

Der kommer ikke nogen ubehagelige overraskelser ved os, da du ved hvordan processen er skruet sammen, og projektet bliver lavet i samarbejde med dig.

Hvorfor vælge en erhvervshjemmeside?

Du skal vælge en erhvervshjemmeside, hvis din nuværende hjemmeside har udtjent sin værnepligt eller hvis du står og mangler en hjemmeside. Du får en ny hjemmeside som overholder alle 2022 standarder. Du skal vælge en erhvervshjemmeside, da du er med i hele processen, og der ikke er noget som bliver overladt til tilfældighederne.

En erhvervshjemmeside passer perfekt til virksomheder, som gerne vil ud med et budskab eller ønsker at blive kontaktet gennem en hjemmeside.

Eksempel på erhvervshjemmeside

Skærbæk Gulvbelægning

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi bestræber os altid på at vores kunder får den bedste oplevelse ved køb af både hjemmesider, webshops og specialløsninger.

Vi har et tæt samarbejde med vores kunder gennem hele processen. Slutprisen bliver aftalt inden projektet går i gang, samt hvad der forventes til erhvervshjemmesiden. På den måde er vi og kunden enige om hvad der skal ske, og hvordan processen skal forløbe. Hos Webhuset Ballum arbejder vi nemlig ikke med ubehagelige overraskelser.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om en erhvervshjemmeside, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Er du interesseret i en erhvervshjemmeside, tager vi gerne en uforpligtende snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig, som giver mest mening til dine behov og ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak over en kop kaffe.

Kaffe
iPhone 11 3-1@1x_1

Ekstra funktioner til erhvervshjemmesider

Vores erhvervshjemmesider kan altid udvides med mere komplekse funktioner som webshop, booking, dataindsamling med integration til andre systemer m.m. 

Hvis du har andre ønsker til din erhvervshjemmeside, så tager vi snak om det, og så finder vi ud af det i samarbejde. I samarbejde finder ud af hvordan bedste løsning vil være for dig og din hjemmeside.