Bookingsystem

Mangler du et bookingsystem,  som passer specifikt til din virksomhed, så kan vi hjælpe dig. Nogle gange har man brug for at få en specialløsning, som man ikke kan få som standard. Vi kan gøre dine drømme og ønsker til virkelighed. Ved hjælp af vores programmører, gør vi det muligt at få et system, som er udarbejdet til netop til og din virksomhed.

Vi laver alle slags bookingsystemer. Der er ingen opgaver som er for små eller store til os. Vi er din førende webleverandør, som du altid kan kontakte, hvis der opstår spørgsmål. 

MacBook Pro 3.png med Fit4jobs

Hvad koster det så?

Det er forskelligt fra system til system hvad et bookingsystem koster.
Da det er en specialløsning, er det svært at sætte en konkret pris på projektet. Vi tager altid en snak om hvad det er du ønsker og har af behov, hvor vi så finder en passende pris i forhold til hvor mange afsatte timer der er afsat til projektet, samt køb af plugins og komponenter. 

iPhone 12 2.png Tinglev bogtrykkeri

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om bookingsystemer eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Er du interesseret i et bookingsystem tager vi gerne en uforpligtende snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig, som giver mest mening til dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak over en kop kaffe.