Vi udvikler avancerede softwareløsninger efter kundens behov og ønsker.

Digitalisering

Vi er eksperter i softwareudvikling og vores team består af dygtige programmører, UI-designere og projektledere.

Bevidst om dine mulighederne for effektivisering?

Og ved du at nedbringelse af manuelt arbejde som gentagne opgaver er en nøglefaktor, hvis man ønsker at optimere sin virksomhed, så er det os der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Vi har stor erfaring med at udvikle skræddersyede softwareløsninger, til alt indenfor f.eks. ordrehåndteringssystemer, bookingsystemer, kvalitetssikring og andre løsninger, der passer til den enkelte virksomheds unikke behov.

Vi kan udvikle softwarerobotter, der automatisk f.eks. kan udveksle data mellem forskellige systemer, feks. økonomisystemer, ERP-systemer, PIM-systemer osv.

De Mange muligheder

Vi har hjulpet virksomheder med at øge deres produktivitet og effektivitet ved at levere banebrydende softwareløsninger tilpasset deres unikke behov…

Pumpesystemer
Solcelleanlæg
Andre måleenheder

Hvis du ønsker at præsentere data fra dit pumpesystem, solcelleanlæg eller andre måleenheder, kan vi hjælpe dig med at gøre det på en nem og overskuelig måde.

Vi kan hjælpe dig med at visualisere dine data, så du nemt kan følge med i dit system og træffe de rette beslutninger.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at præsentere dine data på en klar og overskuelig måde.

Spidskompetencer

Vi er specielt stærke i Laravel, PHP, C#, JavaScript og VUE, hvilket giver os mulighed for at udvikle avancerede softwareløsninger.

“Webhuset Ballum nytænkte købsflowet på vores webshop, hvilket gjorde det nemmere og mere overskueligt for vores kunder at nå gennem vores bestillingsproces. Alle ordredata sendes automatisk til vores logistiksystem, hvilket også sparer os for en masse ekstra indtastning.”