Brug for en app?

Overvejer du at købe en app, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi udvikler wep apps, som altid passer til dine ønsker og behov. En web app er en applikation, som kan tilgås med en web-browser. Med en web app får du en funktionel løsning med uendelige designmuligheder, som er nem at distribuere.

Web appen fungerer på alle slags enheder, så du både kan bruge den på tablets, computere og mobiltelefoner.

iPhone med Nutrimin

Hvad er en web app?

En web app er en velfungerende app, som bruges via en web-browser. En web app fungerer på alle slags enheder, hvilket vil sige, at appen fungerer direkte på brugerens mobilbrowser, hvilket vil sige at appen er uafhængig af platforme såsom iOS og Android.

Fordelen ved web apps er at de ikke fylder meget på din enhed hukommelsesmæssigt i forhold til native apps. Hvis man har mange native apps, vil det gå ud over din telefons ydeevne, hvor web apps ikke vil have den samme påvirkning. Derudover er web appen heller ikke lige så tidskrævende at udvikle, hvilket har en stor betydning for prisen på appen.

En app som ikke springer budgettet

Fordelen ved web apps, er at du ikke skal hente nye opdateringer, da filerne ligger på en ekstern server. Web apps opdaterer af sig selv, hvilket vil sige, at brugeren altid får den seneste version vist hver gang brugeren åbner appen.

Du skal med en web app ikke selv ind og pille ved appen, da den opdaterer sig selv. På den måde sparer du tid, og behøver ikke at sætte sig ind i web apps, da der ingen vedligeholdelse er.

Når man benytter sig af en web app, så får man også en meget hurtig loadtid på ens app. I dag ønsker brugerne, at apps skal være hurtige og brugervenlige.
En web app sløver ikke din mobiltelefon lige så meget som native apps vil gøre.

Vil du heller ikke bruge hele din pengepung på en native app, så skal du købe en web app i stedet. En web app er ofte billigere end en native app, da en web app er mindre ressourcekrævende at udvikle, da web appen ikke bliver kodet på samme måde, som native apps gør.

Prisen varierer fra app til app, da ikke to apps er ens. Først bliver der i samarbejde dig udarbejdet en løsning som vil passe til dine behov og ønsker. Vi kommer med vores erfaring, og snakker med dig om, hvad der vil være den bedste løsning. Derefter bliver prisen sat ud fra hvor mange mandskabstimer og ressourcer der skal bruges på at udvikle web appen.

Tag en snak med os om dine ønsker, så ser vi på det i fællesskab.

Hvad får du i en web app?

Vi står altid klar til en uforpligtende snak. Vi hjælper dig med at finde den løsning, som giver mest mening til dine behov. 

Eksempel på webshop

Jysk Lift Service

Ingen ubehagelige overraskelser

Vi bestræber os altid på, at vores kunder får den bedste oplevelse. Vi står altid klar til at hjælpe dig, med et eventuelt problem. 

Når vi laver web apps har vi et tæt samarbejde omkring appen, så vi får lavet den bedst mulige app til dig. I processen har vi løbende en dialog med dig, så forventningerne stemmer overens med det færdige projekt. Hos Webhuset Ballum arbejder vi ikke med ubehagelige overraskelser.

Tag en uforpligtende snak med os

Vil du gerne høre mere om web apps, eller har du spørgsmål til det, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Er du interesseret i en professionel web app, tager vi gerne en uforpligtende snak om hvordan vi finder den bedste løsning til dig, som giver mest mening til dine behov og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os, så tager vi en snak over en kop kaffe.

Kaffe